UĞUR MUMCU MAH. ULUBATLI HASAN PARKI

GENEL BİLGİ

Gençlerimizin kaykay ve paten kullanarak yaşadıkları adrenalini çeşitli ölçü ve zorluk derecesindeki parkurlarla zirveye çıkaracak modern sporlara yönelik Skatepark temalı park imal edilmiştir.

PROJE DETAYLARI

PARKLAR

Çağdaş yaşamda vazgeçilmez olan yeşil alanları, imar planları doğrultusunda hayata geçirirken, bir çok parkı da ilçeye kazandırdık. Bugüne kadar şehrin muhtelif yerlerinde bakımsızlık sebebiyle kötü görüntüler oluşturan çok sayıda alanı estetik hale getirirken, açık hava spor alanları, dinlenme yerleri ve yeşil alanlar ile çocuk oyun alanları oluşturduk.

• Yeşil alanları ilçe halkının ihtiyaçları doğrultusunda yeniden şekillendirdik.
• İlçe genelinde 94 olan park sayısını 300’e çıkarttık.
• Parklara 203 otomatik sulama sistemi yaptık.
• 180 parka aydınlatma sistemi kurduk.
• Bir çok cadde, sokak, meydan ve refüjlerde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yaptık.
• Bölgedeki tüm ağaçların bakım ve budama işlerini yaptık.
• Kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5 m2’ye çıkardık.

TEMATİK PARKLAR

İlçe genelinde tüm parklara modern oyun grupları yerleştirdik ve kauçuk zeminle döşedik. Parkların duvarlarını ve park içerisindeki trafo binalarını yağlı boya ve grafiti çalışmalarıyla güzel bir görünüme kavuşturduk. Bölgeye uyumlu ve mevsimlik bitkilerle parklara rengarenk bir görünüm kazandırdık. Parkları müstakil sulama sistemleriyle destekledik. Öte yandan birçok parkı “Tematik Park” olarak inşa ettik.
PROJE TÜRÜ

PARK BAHÇE

MAHALLE / SEMT

UĞUR MUMCU MAH.

BAŞLAMA TARİHİ

12 Şubat 2015

BİTİŞ TARİHİ

10 Kasım 2015

PROJE DURUMU

Tamamlandı

PROJEYİ DEĞERLENDİR
Uğur Mumcu Mahallesi,Hoca Ahmet Yesevi Blv
COPYRIGHT © 2018 TÜM HAKLARI SULTANGAZİ BELEDİYESİNE AİTTİR.